Asociația Studenților Francofoni Iași

16 ani și o lună de ASFI

Mâine împlinim 16 ani și o lună, și-am vrea să recapitulăm puțin ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Vom începe cu Gala Aniversară #ASFIde16, pe care am sărbătorit-o, așa cum ne place să spunem, într-un loc magic – AGORA, Centru de Evenimente.

Cu câteva zile înainte să ajungem la AGORA, expediasem invitații în care le spuneam oamenilor că povestea noastră începuse-n 2001, pe 6 noiembrie. Că mânați de o pasiune nebună pentru limba franceză și luându-ne drept muză diversitatea culturală, ne-am adunat laolaltă sub numele de ASFI. Și că acum, împlinind 16 ani, vrem să sărbătorim alături de ei.
Cu o seară înainte, începusem, pe rând, să ne panicăm. Ne gândeam că – „ce ne facem dacă o să plouă cu meteoriți?”, „dacă a șaisprezecea lumânare de pe tort n-o să vrea să se stingă nici dacă suflăm foarte-foarte tare spre ea?”, „e posibil ca, odată intrat în clădire, fiecare dintre invitații noștri o să se transforme în ștrumf?”. Apoi, încercând să scăpăm de toate întrebările acelea periculoase, am pus capul pe pernă și-am așteptat să adormim.
În dimineața zilei de 4 noiembrie, o parte dintre noi am zis (teatral, ca-n reclame/desene animate): ce zi frumoasă pentru o aniversare ASFI!
Momentul adevărului (cunoscut și sub denumirea de Gala Aniversară ASFI): ♡

(De) ce ne-a plăcut la AGORA?De ce AGORA?

Mi-a plăcut că a avut cei 3 S: Spațioasă-Stilată-(S)flexibilă – zice Alexandra, una dintre ștrumfițele care ni s-a alăturat în toamna aceasta.

Pentru atmosfera de poveste, șușotește textual Ștefi, una dintre membrele departamentului de Relații Externe.

Pentru că, spune unul dintre voluntarii noștri, sălile sunt încăpătoare, sunt dotate cu aer condiționat, sonorizarea e foarte faină, ringul de dans e mai mult decât suficient și, mai adaugă el, s-a simțit bine. Toți ne-am simțit bine. Dovadă stau fotografiile pe care ni le-au făcut ștrumfii cu spirit de observație, prinși cu totul de această îndeletnicire.

Mulțumim, AGORA – Centru de Evenimente!

16 ani și o lună de ASFI_foto-216 ani și o lună de ASFI_foto-8foto-3

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2021 Asociația Studenților Francofoni Iași

Theme by Anders Norén