Asociația Studenților Francofoni Iași

Proiecte

prDepartamentul de Proiecte reprezintă “motorul” fiecărui proiect, planificând, monitorizând și evaluând dezvoltarea și implementarea acestuia.

Membrii departamentului, creativi și inventivi, sunt cei care construiesc calendarul anual al activității ASFI, scriu mapele de proiect, identifică potențialele surse de finanțare și întocmesc rapoartele de activitate ale asociației. De asemenea, ei coordonează procesul de selecție și instruire a coordonatorilor proiectelor. Toate într-o atmosferă lucrativă și veselă, plină de noutăți precum grafice Gantt sau obiective SMART.

În cadrul acestui departament stă ascuns și un mini-departament de Corectură. Corectura se asigură ca orice material scris realizat în sânul asociației să fie fidel limbii române. Ți-ai dat deja seama că suntem obsedați de gramatică, obsesie care face subiectul multor glume pe care „numai un asfi-st le înțelege”.


Dacă vrei să afli ce stă în spatele oricărui mare proiect și în desfășurarea acestuia, alege cu încredere Departamentul de Proiecte!

Leave a Reply

© 2021 Asociația Studenților Francofoni Iași

Theme by Anders Norén