Asociația Studenților Francofoni Iași

Imagine și IT

mk

Departamentul de Imagine&IT este cel care, prin măiestrie în ale tehnologiei și designului, asigură vizibilitatea și notorietatea asociației. Atelierele de lucru au loc într-o atmosferă energică, amicală și distractivă, care favorizează „furtul de cunoștințe” de la unii la alții și care stimulează creativitatea.

Misiunea principală este atât crearea materialelor de comunicare și advertising de la concept până la print, cât și crearea strategiei de marketing în sine. Acestea se realizează cu ajutorul unor instrumente magice puse la dispoziție de obicei de vrăjitorul suprem, Adobe (Photoshop, Illustrator, Premiere). Desenul de mână, fotografia și aptitudinile de videograf și editor sunt de asemenea prezente în acest departament micuț și pretențios. Micuț pentru că este o echipă restrânsă și pretențios pentru că presupune talent, aptitudini practice sau măcar predilecția spre un domeniu creativ. De regulă unii au creativitatea, iar alții au „skill-ul”. La sfârșitul anului, însă, ajungi să le stăpânești pe amândouă.


Dacă ești pasionat de industriile creative, în special de Design Grafic și IT și dorești să-ți dezvolți cunoștințele într-un cadru stimulant, Departamentul de Imagine&IT te așteaptă!

Leave a Reply

© 2021 Asociația Studenților Francofoni Iași

Theme by Anders Norén