Asociația Studenților Francofoni Iași

Relații Externe

re

Departamentul de Relații Externe îndeplinește, în cadrul Asociației Studenților Francofoni din Iași, rolul unui Departament de Comunicare și PR. De asemenea, acesta asigură un cadru propice dialogului intercultural vorbitorilor de limba franceză, indiferent de naționalitate, prin șansa de a-și îmbunătăți cunoștințele și de a le împărtăși celorlalți membri ai asociației.

În reușita oricărui proiect ASFI, promovarea joacă un rol esențial. În acest sens, membrii departamentului asigură conceperea tuturor materialelor necesare, în format bilingv, de la comunicate de presă până la invitații, scrisori și diferite articole. De asemenea, ei inițiază și cultivă relațiile cu presa, cu  principalii parteneri ai asociației și cu celelalte organizații studențești din țară. Datorită membrilor acestui departament, principalele motoare online de difuzare a informației rămân funcționale, prin conținutul pe care ei îl furnizează pentru site-ul web, paginile de Facebook, Twitter, LinkedIN și canalul de Youtube.


Dacă dorești să pătrunzi în fascinanta lume a PR-ului și să îți dezvolți cunoștințele de limba franceză într-un cadru multicultural, Departamentul de Relații Externe este alegerea potrivită pentru tine!

Leave a Reply

© 2021 Asociația Studenților Francofoni Iași

Theme by Anders Norén